Hjælp til orkanofre i Dansk Vestindien!

Dansk Vestindisk Selskab indsamler i øjeblikket penge for at kunne hjælpe ofre for orkanerne Irma og Maria på St. Thomas, St. John og St. Croix.  

Du kan betale din donation her med Visa/Dankort eller overføre beløbet til vores bankkonto i Lån & Spar Bank 0400-117 00 79724 mærket "IRMA"

Det indsamlede beløb tænkes givet til vores søsterorganisationer på øerne, således at pengene ikke tilfalder enkeltpersoner, men bliver givet til områder, hvor det lokalt skønnes mest nyttigt.

Vi har gennem årtier samarbejdet med vores to søsterorganisationer, Friends of Denmark, på øerne og vores plan er, at de indsamlede midler vil blive stillet til rådighed for disse to foreninger, så vi er sikre på, at der ikke bruges penge på administration mv.  Vi mener, at de om nogen bedst ved, hvor der er størst behov for hjælp. Det kan være vand, mad og andre livsfornødenheder eller det kan være hjælp til sygeplje. Det vil vi ikke gøre os kloge på.

Meningen er, at pengene "går der hen", hvor der er størst behov for hjælp.

Vi håber derfor, at du vil støtte indsamlingen.


Udpluk fra Youtube:

Dansk Vestindisk Selskab – for dig der er interesseret i de tidligere danske øer i Caribien. Skriv til os på dvs@dwis.dk

CVR. nr.  30 84 69 31 - Formand Anne Walbom - Lykkesholms Alle 2A - 1902 Frederiksberg C. - Tlf. 2374 9220 - email formanden@dwis.dk

Bankkonto: Lån & Spar Bank 0400-117 00 79724

IBAN-nr. DK200400 170079724; BIC-kode LOSADKKK

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.