Betalingsbetingelser

Dansk Vestindisk Selskab (DWIS) bruger elektronisk betaling.


Hvem?

Dansk Vestindisk Selskab
CVR-nr 30 84 69 31
v/formand Anne Walbom
Lykkesholms Alle 2A
1902 Frederiksberg C
Tlf 33 24 10 20
eMail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad (vare/ydelse)?

Dansk Vestindisk Selskab (DWIS) bruger elektronisk betaling.
  1. ved indmeldelse
  2. ved betaling af kontingent samt
  3. for deltagelse i medlemsarrangementer
Medlemsarrangementer
Din betaling omfatter gebyr for deltagelse i arrangementer afholdt for medlemmer af Dansk Vestindisk Selskab. Gebyrer kan dække over udgifter til for eksempel entre´, forplejning og transport o.l. hvor DWIS er arrangør.
Deltagelse i medlemsmøder er gratis, men DWIS opkræver et gebyr for den forplejning, der serveres ved møderne. 
 

Betaling

Betaling af deltagergebyrer for medlemsarrangementer kan ske ved brug af betalingsløsning på hjemmesiden www.dwis.dk eller ved overførsel til selskabets bankkonto i Lån & Spar Bank 0400-117 00 79724.

Fortrydelsesregler

Ved  at foretage betaling ved indmeldelse eller for deltagelse i et medlemsarrangement accepterer du disse betingelser:

Indmeldelse Ved indbetaling af kontingent i forbindelse med indmeldelse har du tilkendegivet, at du ønsker dig optaget som medlem og kontingentet gælder derfor for resten af det aktuelle kalenderår.

Kontingent Ved indbetaling af kontingent har du fornyet dit medlemsskab for kalenderåret og udmeldelse kan kun ske ved udløbet af året. Selskabet tilbagebetaler ikke et indbetalt kontingent.

Medlemsarrangementer
  1. hvis betalingen dækker udgifter, som selskabet har for din deltagelse (udlæg for dig), sker tilbagebetaling kun, såfremt afbud er modtaget af Mødeudvalget indenfor den for det pågældende arrangement fastsatte tilmeldingsfrist.
  2. hvis betalingen dækker en deltagelse, hvor selskabet ikke har direkte udgifter forbundet, refunderes beløbet, såfrem afbud er modtaget inden arrangementets afholdelse.
Afbud meddeles pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 


Dansk Vestindisk Selskab

5. oktober 2015

Udskriv