Dansk Vestindisk Selskab med den engelske undertitel "Danish Westindien Society" blev stiftet på Valdemarsdag den 15. juni 1917 som klubben "Dansk Vestindien" og senere reorganiseret. I 1969 blev navnet ændret til Dansk Vestindisk Selskab, som er landsdækkende med hjemsted i København.

Selskabets protektor er Hendes Majestæt Dronning Margrethe II. 

Medlemmerne kommer fra hele landet, så selskabet har i dag en afdeling for Vestdanmark og en for Østdanmark, således at der holdes medlemsmøder begge steder.

Selskabet er en upolitisk forening og har til formål, 
  1. at samle alle, der har eller har haft tilknytning til U.S. Virgin Islands, det tidligere Dansk Vestindien, samt alle andre, der har interesse i at opretholde og skabe kulturelle og venskabelige forbindelser til øerne, og bevare minderne om Dansk Vestindien
  2. at informere om og støtte interessen for U.S. Virgin Islands og dets historie i Danmark, samt støtte interessen for Danmark i U. S. Virgin Islands.
Det søger vi gennemført ved
  • Møder, sammenkomster, foredrag og anden foreningsvirksomhed
  • Udgivelse af et medlemsblad og andre publikationer f.eks. hjemmeside
  • Samarbejde og korrespondance med andre foreninger med tilsvarende formål
  • Formidling af personlige kontakter gennem gensidige besøg.

 

Dansk Vestindisk Selskab – for dig der er interesseret i de tidligere danske øer i Caribien. Skriv til os på dvs@dwis.dk

CVR. nr.  30 84 69 31 - Formand Lars Hven Troelsen - Strandøre 19, 2100 København Ø - Tlf. 4051 9495.

Bankkonto: Lån & Spar Bank 0400-117 00 79724.

Mobilepay: 65692

IBAN-nr. DK200400 170079724; BIC-kode LOSADKKK

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.