Skip to main content

Filtrer visning i elektronisk bibliotek

Herunder kan du vælge filtrering af bibliotekets artikler. Bemærk du skal være logget ind for at kunne se alt data som fx referater.

Emnekategori

Dokumenttype

Om Elektronisk Bibliotek

BogsamlingI selskabets Bibliotek finder du dokumenter samlet gennem årene og kategoriseret efter disse kategorier:

  • Mennesker
  • Samfund og historie
  • Natur og geografi
  • Arkitektur, byggeri og anlæg
  • Kultur
  • Transport, produktion og handel

således at du ved valg af en bestemt kategori får "hvad vi har på hylderne" indenfor  lige netop denne kategori. Nogle dokumenter vedrører måske mere end en kategori, og dokumentet vil så være tilgængelig under hvert af de relevante kategorier. 

Derudover kan du også filtrere indholdet efter dokumenttype. En dokumenttype kan f.eks. være en artikel i et medlemsblad, en bogomtale, en nekrolog, et helt medlemsblad eller et speciale.

Magasinet - medlemsblade

Som hovedregel gælder, at Magasinet (selskabets medlemsblade) er tilgængelige for alle brugere af hjemmesiden. Undtagelsen er dog, at man kun vil kunne se medlemsblade fra de seneste to år, hvis man er logget på hjemmesiden - dvs. man skal altså være medlem af selskabet.

Specialer

Mange studerende på danske og udenlandske universiteter mv. har gennem tiden brugt de tidligere Dansk Vestindiske øer som tema for deres specialer. Selskabet har fundet disse frem og indhentet tilladelse fra de pågældende personer, således at vi pr. juli 2015 kan stille 66 helt unikke specialer til rådighed for brugerne.  Nogle studerende har det ikke været muligt at komme i kontakt med, så deres specialer kan vi ikke vise.

Rettigheder

Indholdet i Biblioteket er rettighedsstyret. Det betyder, at visse dokumenter kun kan ses af medlemmer, der er logget på. Det gælder f.eks. visse referater og som allerede nævnt de nyeste medlemsblade.